Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας

Όλοι εμείς στην ΔΕΛΤΑ έχουμε συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι σε εσάς, στα παιδιά σας, στα παιδιά μας! Γι’ αυτό και δεν σταματάμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα, υλοποιώντας ένα ευρύ Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας, με στόχο τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Στηρίζουμε την κοινωνία

φροντίζοντας παιδιά, ηλικιωμένους και ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας μέσα από το διαρκές πρόγραμμά μας "Φροντίδα και Χαμόγελα" και σε συνεργασία με αξιόπιστους φορείς, παρέχουμε 2 εκατομμύρια μερίδες γαλακτοκομικών τον χρόνο και βρισκόμαστε δίπλα στην κοινωνία σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

Δες τις δράσεις
delta

Στηρίζουμε τον αθλητισμό και την εκπαίδευση

μεταφέροντας στους νέους θετικά μηνύματα, αλλά και υλοποιώντας το διαρκές πρόγραμμα "Γνώση ΔΕΛΤΑ".

Δες τις δράσεις
delta

Στηρίζουμε την κτηνοτροφία

απορροφώντας το 1/5 της ελληνικής παραγωγής αγελαδινού γάλακτος, από την Θράκη μέχρι την Πελοπόννησο και υλοποιώντας το Σχέδιο Δράσης ΓΑΙΑ για τη στήριξή του.

Δες τις δράσεις
delta

Προστατεύουμε το περιβάλλον

θέτοντας σαν βασική προτεραιότητα τη συνεχή μείωση των περιβαλλοντικών επιδράσεων των προϊόντων μας και υιοθετώντας Περιβαλλοντική Πολιτική.

Δες τις δράσεις
delta

Εγγυόμαστε ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα

εφαρμόζοντας τους αυστηρότερους κανόνες και επενδύοντας συνεχώς σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και συστήματα.

Δες τις δράσεις
delta

Νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους μας

εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές, αξιοκρατικό εργασιακό περιβάλλον και παρέχοντας προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης και εξέλιξης.

Δες τις δράσεις
delta

Δρούμε για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων

συμμετέχοντας εθελοντικά στη συντονισμένη δράση κράτους, αγοράς και κοινωνίας «Συμμαχία για τη μείωση της Σπατάλης Τροφίμων».

Δες τις δράσεις
delta
Δες το Roadmap