Το όραμά μας

Όραμά μας, να συνεχίσουμε να αναθρέφουμε το μέλλον όλων των Ελλήνων, με μια ανώτερη ποιοτικά τροφή. Με ευθύνη και ευαισθησία προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Γι’ αυτό και 70 χρόνια τώρα, στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια, προσφέροντας σε κάθε νοικοκυριό απο άκρη σε άκρη αυτού του τόπου, ποιοτικά προϊόντα που απαντούν στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, στεκόμαστε με υπερηφάνεια ως πρεσβευτές της ελληνικής διατροφής, μέσα απο καινοτόμα προϊόντα που προάγουν το δικό μας ευ ζην διεθνώς.

Οι αξίες μας

Καινοτομία

Πίσω από κάθε νέο προϊόν που φτάνει στα χέρια σας, δεν κρύβεται μόνο η φροντίδα και η ανάγκη μας να σας προσφέρουμε διαρκώς το καλύτερο. Κρύβεται επίσης έρευνα και μελέτη, από την επιστημονική ομάδα τροφίμων μας. Μια ομάδα που δεν σταματά να μελετάει τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών, να σχεδιάζει και να υλοποιεί νέες, καινοτόμες ιδέες.

Γιατί έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, βρίσκοντας τη θέση τους στην καρδιά σας.

delta

Ασφάλεια-Ποιότητα

Για όλους εμάς στην ΔΕΛΤΑ, η ασφάλεια των προϊόντων είναι αξία αδιαπραγμάτευτη, για κάθε προϊόν, από την αρχή μέχρι το τέλος της ζωής του. Γι’ αυτό και εφαρμόζουμε τους αυστηρότερους κανόνες και προδιαγραφές Διασφάλισης Ποιότητας, από τις αγνές πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις, την παραγωγή μέχρι και τη διανομή του προϊόντος στα σημεία πώλησης.

Επιπρόσθετα, μέσα από ένα προηγμένο σύστημα ιχνηλασιμότητας, κάθε προϊόν μας έχει τη δική του μοναδική ταυτότητα ώστε να μπορούμε, ανά πάσα στιγμή, να γνωρίζουμε από ποιες κτηνοτροφικές μονάδες ή από ποιες πρώτες ύλες παράγεται.

delta

Φρεσκάδα

Κάθε μέρα, ένας κτηνοτρόφος αρμέγει την αγελάδα του. Κάθε μέρα, ένας άνθρωπος της ΔΕΛΤΑ παραλαμβάνει, από τη φάρμα, το φρέσκο γάλα. Και κάθε μέρα, ξεκινάει ένας νέος δρόμος του φρέσκου γάλακτος, για να φτάσει όσο πιο γρήγορα, γεμάτο ζωή και θρεπτικά συστατικά στο ποτήρι σας!

Πολύτιμοι συνεργάτες μας σε αυτή την προσπάθεια είναι οι παραγωγοί γάλακτος σε όλη την Ελλάδα, τους οποίους στηρίζουμε έμπρακτα μέσα από προγράμματα που θέτουν τις βάσεις για την αειφόρο ανάπτυξη του αγρό – κτηνοτροφικού τομέα.

delta

Απ’ άκρη σ’ άκρη

Οι άνθρωποι της ΔΕΛΤΑ, οι δικοί μας, αλλά και δικοί σας άνθρωποι, είναι καθημερινά δίπλα σας: στα καταστήματα, στα σούπερ μάρκετ, αλλά και στους φούρνους, τα μπακάλικα και τις «ΔΕΛΤΑ της γειτονιάς». Απ’ άκρη σ’ άκρη, σε όλη την Ελλάδα.

Από τους Οθωνούς και το Καστελόριζο, μέχρι το Ορμένιο Έβρου και τους ακριτικούς Αρκιούς, ένας άνθρωπος της ΔΕΛΤΑ νοιάζεται και φροντίζει να προσφέρει φρέσκα προϊόντα, με κάθε καιρό, χειμώνα-καλοκαίρι. Γιατί, μια τόσο πολύτιμη τροφή, πρέπει να την φέρνεις γρήγορα σε όλους, απ’ άκρη σ’ άκρη αυτού του τόπου. Αυτό κάνουμε 70 χρόνια τώρα.

delta

1952

Ο Αριστείδης Δασκαλόπουλος ιδρύει την ΔΕΛΤΑ, μια οικογενειακή επιχείρηση με 20 υπαλλήλους και 10 αυτοκίνητα που μοιράζουν γάλα και γιαούρτι.

1967

Η ΔΕΛΤΑ ξεκινά την παραγωγή παγωτού. Κυκλοφορούν παγωτά ξυλάκια κακάο και βανίλια και στη συνέχεια το παγωτό Φλορεάλ.

1980

Όλο και περισσότερα μικρά γαλακτοπωλεία και μπακάλικα μετατρέπονται σε μικρές ΔΕΛΤΑ της γειτονιάς.

1986

Η ΔΕΛΤΑ λανσάρει το milko, ενώ κυκλοφορεί η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση του φρέσκου γάλακτος ΔΕΛΤΑ.

1987

Η ΔΕΛΤΑ πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας τη συσκευασία Fresh Box για το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ ενώ παράλληλα εφαρμόζει πρώτη στην Ελλάδα την ομογενοποίηση, αναβαθμίζοντας σημαντικά το τελικό προϊόν. Με τη συσκευασία Fresh Box και την ομογενοποίηση η ΔΕΛΤΑ πραγματοποιεί επανάσταση στις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων. Ο κλάδος ακολουθεί στα βήματα της ΔΕΛΤΑ. Το ομογενοποιημένο φρέσκο γάλα στα επόμενα χρόνια επικρατεί στη συνείδηση των καταναλωτών έναντι του εβαπορέ. Μια νέα εποχή για το φρέσκο γάλα ξεκινάει!

1989

Η ΔΕΛΤΑ δημιουργεί μια νεα πρωτοποριακή κατηγορία στην αγορά των συσκευασμένων χυμών. Λανσάρει το Life που είναι ο πρώτος φρέσκος χυμός μικρής διάρκειας και διατηρείται στο ψυγείο.

1993

Η ΔΕΛΤΑ εισέρχεται δυναμικά στην κατηγορία του γιαουρτιού έχοντας εγκαινιάσει ένα νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής γιαουρτιού στον Άγιο Στέφανο Αττικής.

1994

Η ΔΕΛΤΑ λανσάρει την πρωτοποριακή σειρά γιαουρτιού με φρούτα VITALINE και γίνεται ο πιο απολαυστικός τρόπος να φροντίζουμε τον εαυτό μας!

1997

Η ΔΕΛΤΑ επαναλανσάρει το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ και καινοτομεί βάζοντας καπάκι για πρώτη φορά στη χάρτινη συσκευασία του Φρέσκου Γάλακτος. Το δίκτυο διανομής καλύπτει πλέον ολόκληρη την Ελλάδα.

1998

Λανσάρεται το life ΤΣΑΙ, το πρώτο έτοιμο συσκευασμένο τσάι ψυγείου.

1999

Κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά το ∆ΕΛΤΑ Advance, το πρώτο φρέσκο βρεφικό γάλα. Μια καινοτοµία που θέτει νέα δεδοµένα στην παιδική διατροφή.

2001

Το Milko μπαίνει σε μπουκάλι και δημιουργείται το «Milkoμπούκαλο».

2001

Η ΔΕΛΤΑ καινοτομεί και πάλι. Λανσάρει στην αγορά την πρώτη φέτα σε ράφι ψυγείου, καθιερώνοντας τη συσκευασία Fresh Lock σε άλμη. Η Φέτα ΔΕΛΤΑ είναι η μοναδική που προσφέρεται στο ράφι των Super Markets στο ιδανικό της περιβάλλον, τη φυσική άλμη. H νέα συσκευασία σταθερού βάρους (400g και 800g) υιοθετείται αμέσως από την αγορά. Η συσκευασμένη φέτα κερδίζει καταναλωτές στο λιανεμπόριο και ανοίγονται νέοι ορίζοντες για το προϊόν.

2002

Η ΔΕΛΤΑ καινοτομεί και στο γάλα Υψηλής Παστερίωσης. Με τη χρήση τεχνολογίας infusion δημιουργεί ένα γευστικά αναβαθμισμένο γάλα.

2003

Η ΔΕΛΤΑ επεκτείνεται στη Βόρεια Ελλάδα και εγκαινιάζει το νέο πρότυπο εργοστάσιο γάλακτος στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

2003

Λανσάρισμα του Life Καλημέρα και επαναλανσάρισμα όλης της σειράς.

2008

Μέσα από μια μεγάλη επένδυση στο εργοστάσιο της Β. Ελλάδας στη Σίνδο, η ΔΕΛΤΑ μπαίνει στη κατηγορία γάλακτος Υψηλής Παστερίωσης σε χάρτινη συσκευασία Tetrapak λανσάροντας το ΔΕΛΤΑ mmmilk Οικογενειακό.

2008

Η ΔΕΛΤΑ πρωτοπορεί λανσάροντας το παιδικό γάλα ΔΕΛΤΑ Advance Υψηλής Παστερίωσης σε μπουκάλι 1lt.

2013

Λανσάρεται η σειρά ΔΕΛΤΑ Smart, με μοναδικά προϊόντα εξειδικευμένα και ειδικά εμπλουτισμένα για τις ανάγκες των παιδιών προσχολικής ηλικίας.

2018

Η ΔΕΛΤΑ εισέρχεται στον χώρο των φυτικών ροφημάτων, λανσάροντας απολαυστικούς κωδικούς!

2019

Νεα εμφάνιση και επικοινωνία για το MILKO με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

2020

H ΔΕΛΤΑ λανσάρει τη νέα σειρά γάλακτος ΔΕΛΤΑ «Του Τόπου Μας» σε νέα διάφανη φιάλη, με πρακτικό καπάκι για εύκολο άνοιγμα αλλά συγχρόνως και σε πρακτική διάρκεια 20 ημερών. Γιατί οι γεύσεις του τόπου μας, αξίζει να φτάσουν παντού!

2022

Η ΔΕΛΤΑ λανσάρει το Καθημερινά Φρέσκο γάλα σε νέες, πρακτικές και 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

2022

Η ΔΕΛΤΑ λανσάρει νέο Στραγγιστό γιαούρτι φτιαγμένο από το γάλα που εδώ και 70 χρόνια φέρνει στο τραπέζι μας!

φάρμες
μονάδες παραγωγής
3 Mονάδες Παραγωγής & επιλεγμένες φάρμες σε όλη την Ελλάδα
Η ΔΕΛΤΑ είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής αγελαδινού γάλακτος, απορροφώντας το 1/5 της ελληνικής παραγωγής. Παράγουμε τα προϊόντα μας στην Ελλάδα, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία, αλλά και τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.