Πατζαροσαλάτα με ξινόμηλα και κέιλ

Παντζαροσαλάτα με ξινόμηλα και κέιλ Βράζετε τα παντζάρια, τα ξεφλουδίζετε και τα κόβετε σε κύβους. Ψιλοκόβετε το κέιλ και το ρίχνετε στα παντζάρια μαζί με το ξυνόμηλο. Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά το γιαούρτι Complet, το ελαιόλαδο, το ξύδι και το σκόρδο. Αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε τη σαλάτα με την σως γιαουρτιού. Ανακατεύετε την παντζαροσαλάτα, ρίχνετε […]

Διαβάστε περισσότερα… from Πατζαροσαλάτα με ξινόμηλα και κέιλ

Πατσαβουρόπιτα Λέρου με γιαούρτι και κρέμα γάλακτος

Πατσαβουρόπιτα Λέρου με γιαούρτι και κρέμα γάλακτος Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170°C. Βάζετε σε βαθύ μπολ το γιαούρτι, τα αβγά, την κρέμα γάλακτος, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάτε μέχρι να ανακατευτούν καλά. Βουτάτε τα φύλλα κρούστας στο μείγμα και τα απλώνετε στο ελαφρά λαδωμένο ταψί. Πασπαλίζετε με τη φέτα και τα μυρωδικά. […]

Διαβάστε περισσότερα… from Πατσαβουρόπιτα Λέρου με γιαούρτι και κρέμα γάλακτος

Γιαούρτι με γλυκό κουταλιού ρόδι

Γιαούρτι με γλυκό κουταλιού ρόδι Βράζετε τους σπόρους ροδιού με το νερό, τη ζάχαρη και την κανέλα για 15 λεπτά. Ρίχνετε το χυμό λεμονιού και το ξύσμα και βράζετε για λίγα λεπτά ακόμα. Αφήνετε να κρυώσει και σερβίρετε με γιαούρτι. […]

Διαβάστε περισσότερα… from Γιαούρτι με γλυκό κουταλιού ρόδι

Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα γιαουρτιού

Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα γιαουρτιού Σε ένα μεγάλο αντίκολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Ακουμπάτε τα φιλέτα και αφήνετε να ψηθούν 3–4 λεπτά από κάθε πλευρά. Αλατίζετε ελαφρά και ρίχνετε το κρασί. Αφήνετε 1–2 λεπτά να εξατμιστεί και προσθέτετε το ζωμό, τη μουστάρδα, το θυμάρι το tabasco και το γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet Οικογενειακό. […]

Διαβάστε περισσότερα… from Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα γιαουρτιού

Ζυμαρόπιτα με γιαούρτι και ξυνομυζήθρα

Ζυμαρόπιτα με γιαούρτι και ξυνομυζήθρα Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet, τα αβγά, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σιγά-σιγά ρίχνετε το αλεύρι και το νερό και ανακατεύετε με έναν αβγοδάρτη, μέχρι να αποκτήσετε ένα αραιό χυλό. Βάζετε το ελαιόλαδο στο ταψί και το βάζετε στο φούρνο να κάψει για […]

Διαβάστε περισσότερα… from Ζυμαρόπιτα με γιαούρτι και ξυνομυζήθρα

Cheesecake φούρνου με μέλι και φιστίκια Αιγίνης

Cheesecake φούρνου Προθερμαίνετε το φούρνο στους 140°C (με αέρα). Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο μούλτι. Ανακατεύετε τα τριμμένα μπισκότα με το βούτυρο και τα απλώνετε στον πάτο ενός πυρέξ 22–23εκ. (ή μιας φόρμας). Ψήνετε τη βάση του γλυκού για 10-15 λεπτά. Χτυπάτε το γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet Οικογενειακό με το τυρί και μετά ρίχνετε τα αβγά ένα–ένα […]

Διαβάστε περισσότερα… from Cheesecake φούρνου με μέλι και φιστίκια Αιγίνης

Εύκολο παγωτό με φράουλες

Παγωτό με φράουλες Κόβετε τις μισές φράουλες σε μικρά κομμάτια και τις υπόλοιπες τις χτυπάτε στο μπλέντερ να γίνουν πουρές. Σε ένα βαθύ μπολ, ανακατεύετε το ζαχαρούχο γάλα, το λικέρ και τον πουρέ φράουλας και κατόπιν σιγά–σιγά ρίχνετε και το γιαούρτι. Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ρίχνετε και τις φράουλες και ανακατεύετε προσεκτικά. Γεμίζετε […]

Διαβάστε περισσότερα… from Εύκολο παγωτό με φράουλες

Ματσάτα με μυρωδικά και γιαούρτι

Ματσάτα με μυρωδικά και γιαούρτι Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι για 5–6 λεπτά. Ρίχνετε το σκόρδο και την καυτερή πιπερίτσα και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 1–2 λεπτά. Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε τα μυρωδικά και ανακατεύετε. Βράζετε τα ζυμαρικά και τα σουρώνετε κρατώντας 2 φλ. από το νερό στο οποίο έβρασαν. Ανακατεύετε το […]

Διαβάστε περισσότερα… from Ματσάτα με μυρωδικά και γιαούρτι