Πανακότα Καρύδας με Κουλί Φραγκοστάφυλο

Πανακότα Καρύδας με Κουλί Φραγκοστάφυλο Σε βαθύ πιάτο βάζουμε κρύο νερό και βυθίζουμε τα φύλλα ζελατίνης. Αφήνουμε τη ζελατίνη να μαλακώσει για 5 λεπτά και παράλληλα προχωράμε τη συνταγή για την πανακότα καρύδας. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, προσθέτουμε το ρόφημα καρύδας μαζί με τη ζάχαρη και ζεσταίνουμε σε μέτρια θερμοκρασία. Ανακατεύουμε ανά διαστήματα για να […]

Διαβάστε περισσότερα… from Πανακότα Καρύδας με Κουλί Φραγκοστάφυλο