Πατζαροσαλάτα με ξινόμηλα και κέιλ

Παντζαροσαλάτα με ξινόμηλα και κέιλ Βράζετε τα παντζάρια, τα ξεφλουδίζετε και τα κόβετε σε κύβους. Ψιλοκόβετε το κέιλ και το ρίχνετε στα παντζάρια μαζί με το ξυνόμηλο. Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά το γιαούρτι Complet, το ελαιόλαδο, το ξύδι και το σκόρδο. Αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε τη σαλάτα με την σως γιαουρτιού. Ανακατεύετε την παντζαροσαλάτα, ρίχνετε […]

Διαβάστε περισσότερα… from Πατζαροσαλάτα με ξινόμηλα και κέιλ

Πατσαβουρόπιτα Λέρου με γιαούρτι και κρέμα γάλακτος

Πατσαβουρόπιτα Λέρου με γιαούρτι και κρέμα γάλακτος Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170°C. Βάζετε σε βαθύ μπολ το γιαούρτι, τα αβγά, την κρέμα γάλακτος, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάτε μέχρι να ανακατευτούν καλά. Βουτάτε τα φύλλα κρούστας στο μείγμα και τα απλώνετε στο ελαφρά λαδωμένο ταψί. Πασπαλίζετε με τη φέτα και τα μυρωδικά. […]

Διαβάστε περισσότερα… from Πατσαβουρόπιτα Λέρου με γιαούρτι και κρέμα γάλακτος

Φιλέτα κοτόπουλου με κουρκουμά

Φιλέτα κοτόπουλου με κουρκουμά Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μπουκιές. Βάζετε σε ένα μπολ το γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet, τον κουρκουμά, το αλατοπίπερο και ανακατεύετε. Ρίχνετε τις μπουκιές κοτόπουλου και τις καλύπτετε με το μείγμα. Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 30 λεπτά. Τινάζετε ελαφρά τις μπουκιές κοτόπουλου και τις απλώνετε σε […]

Διαβάστε περισσότερα… from Φιλέτα κοτόπουλου με κουρκουμά

Πικάντικη καροτόσουπα με γιαούρτι

Πικάντικη καροτόσουπα με γιαούρτι Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε τους σπόρους κύμινου και το μπούκοβο. Ανακατεύετε για 1–2 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να βγάζουν τα αρώματά τους. Κρατάτε στην άκρη τη μισή ποσότητα των μπαχαρικών για το τέλος. Ρίχνετε τα καρότα, τις φακές, λίγο αλάτι και το ζωμό λαχανικών και όταν το μείγμα πάρει βράση, […]

Διαβάστε περισσότερα… from Πικάντικη καροτόσουπα με γιαούρτι

Γιαούρτι με γλυκό κουταλιού ρόδι

Γιαούρτι με γλυκό κουταλιού ρόδι Βράζετε τους σπόρους ροδιού με το νερό, τη ζάχαρη και την κανέλα για 15 λεπτά. Ρίχνετε το χυμό λεμονιού και το ξύσμα και βράζετε για λίγα λεπτά ακόμα. Αφήνετε να κρυώσει και σερβίρετε με γιαούρτι. […]

Διαβάστε περισσότερα… from Γιαούρτι με γλυκό κουταλιού ρόδι

Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα γιαουρτιού

Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα γιαουρτιού Σε ένα μεγάλο αντίκολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Ακουμπάτε τα φιλέτα και αφήνετε να ψηθούν 3–4 λεπτά από κάθε πλευρά. Αλατίζετε ελαφρά και ρίχνετε το κρασί. Αφήνετε 1–2 λεπτά να εξατμιστεί και προσθέτετε το ζωμό, τη μουστάρδα, το θυμάρι το tabasco και το γιαούρτι ΔΕΛΤΑ Complet Οικογενειακό. […]

Διαβάστε περισσότερα… from Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα γιαουρτιού

Γιαούρτι με ψημένο μήλο, μέλι, καρύδια και κανέλα

Γιαούρτι με ψημένο μήλο, μέλι, καρύδια και κανέλα Κόβετε τα μήλα σε χοντρές ροδέλες, αφαιρώντας τα κουκούτσια. Βουτυρώνετε ένα ταψί και απλώνετε τις ροδέλες. Ψήνετε για 15 λεπτά περίπου στους 180°C. Περιχύνετε με μέλι, πασπαλίζετε με καρύδια και κανέλα και σερβίρετε με κουταλιές γιαούρτι. […]

Διαβάστε περισσότερα… from Γιαούρτι με ψημένο μήλο, μέλι, καρύδια και κανέλα