Μπάρες με Μους από Γιαούρτι και Raspberries Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C στον αέρα. Απλώνουμε σταυρωτά 2 κομμάτια λαδόκολλα σε ένα ταψί διαστάσεων 20×25 εκατοστών. Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε αρχικά με το μέλι και μετά με όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη βάση. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και πιέζουμε με μία σπάτουλα, […]
Εύκολο Μιλφέιγ με Raspberries Αδειάζουμε την κρύα κρέμα γάλακτος απευθείας από το ψυγείο στον κάδο του μίξερ, προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αρχίζει να σφίγγει η κρέμα και να γίνεται σαντιγί. Μόλις η σαντιγί αποκτήσει την υφή γιαουρτιού και δέσει, προσθέτουμε τη βανίλια και μετά σταματάμε […]
Κις Λορέν με Μπρόκολο Προετοιμασία της ζύμης για τάρτα: Αφαιρούμε το βούτυρο από το ψυγείο για 1 ώρα πριν την προετοιμασία της ζύμης. Σε ένα μεγάλο σκεύος κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι. Κόβουμε το βούτυρο σε μικρά κυβάκια, το προσθέτουμε στο αλεύρι και δουλεύουμε το μείγμα γρήγορα με τα χέρια μέχρι να ενωθούν τα […]
Κορμός σοκολάτας με φιστίκια Αιγίνης Κόβετε τα μπισκότα με το χέρι σε μέτρια κομμάτια και τα ρίχνετε σε μπολ. Προσθέτετε τις σταφίδες και τα φιστίκια Αιγίνης. Βάζετε σε μπαιν-μαρί τις σοκολάτες, το βούτυρο και τα γάλατα και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Αδειάζετε το μείγμα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε προσεκτικά. […]
Κόβετε τις μισές φράουλες σε μικρά κομμάτια και τις υπόλοιπες τις χτυπάτε στο μπλέντερ να γίνουν πουρές. Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύετε το γάλα ΔΕΛΤΑ Βλάχας, τη ζάχαρη άχνη και τον πουρέ φράουλας. Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ρίχνετε τις φράουλες και τα μπισκότα και ανακατεύετε προσεκτικά. Γεμίζετε ένα μεταλλικό σκεύος και το καλύπτετε […]
Κουλουράκια με άρωμα μαστίχας Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη για 2–3 λεπτά. Ρίχνετε ένα–ένα τα αβγά και όταν ενσωματωθούν προσθέτετε λίγο–λίγο το αλεύρι, το μπέικιν, το γάλα ΔΕΛΤΑ ΒΛΑΧΑΣ και τη μαστίχα. Ζυμώνετε μέχρι να αποκτήσετε μια μαλακή ζύμη που δεν θα κολλάει στα δάχτυλα. Πλάθετε τα κουλουράκια στο σχήμα που θέλετε […]
Βουτυράτα μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και το γάλα εβαπορέ. Προσθέτετε το αλεύρι με το μπέικιν και στο τέλος τις σταγόνες σοκολάτας. Αφήνετε τη ζύμη «να σταθεί» στο ψυγείο για 20-30 λεπτά. Πλάθετε μικρές μπάλες και τις τοποθετείτε σε ταψί φούρνου πάνω σε λαδόκολλα, αφήνοντας χώρο ανάμεσά τους γιατί […]