0%
delta

Σπετζοφάι Πηλίου με κασέρι

Υλικά
συνταγής

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και τα λουκάνικα για 5–6 λεπτά.

Ρίχνετε τις πράσινες πιπεριές και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 2–3 λεπτά.

Σβήνετε με το κρασί και αφού εξατμιστεί, ρίχνετε τις ντομάτες και τις πιπεριές Φλωρίνης και σιγομαγειρεύετε για 10–12 λεπτά.

Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε το κασέρι.

Σκεπάζετε το τηγάνι για 1–2 λεπτά και ανακινείτε.

Σερβίρετε το σπετζοφάι, πασπαλίζοντας με φρέσκια ρίγανη και λίγο μπούκοβο.